Дигитален дизайн за деца
Дигитален дизайн за деца
Крайният срок за записване е 06/11/2020 23:59 часа включително.
Начинаещ

Дигитален дизайн за деца

 • money
  цена
  110 лв.
 • people
  подходящ за
  7-9 год.
 • calendar
  начало
  08.11.2020
 • location
  локация
  Онлайн

Курсът Дигитален дизайн за деца е част от програмата по дизайн и анимация на SoftUni Kids. Ние вярваме, че във всяко дете се крие потенциалът да споделя своите идеи по един невероятен и креативен начин. Затова отправяме предизвикателство към всички с идеи, които искат да създадат своя първи сайт и да научат повече за тънкостите около работата на един Developer. Занятията на SoftUni Kids са организирани по начин, който позволява да обръщаме индивидуално внимание на всяко дете, за да може да извлече максимална полза от програмата на академията.

За кого е подходящ?

Курсът е част от програмата по Дизайн и анимация на SoftUni Kids и е подходящ за деца с интерес към създаването и моделирането на дигитални изображения.

Какво ще умее детето след курса?

С познанията си, след завършване на курса, децата могат да създадат своето първо графично съдържание, чрез употребата на средата за графична разработка Canva, също така имат и базови познания в средата за разработка на уеб сайтове Wix. Също така са подобрили уменията си за работа в екип.

Програма на обучението

През цялото време на курса ще имаме постоянна двустранна комуникация с децата. Ще имат възможност да ни задават въпроси и да общуват помежду си (най-вече в почивките и след занятия).

занятия

1. Избиране на тема за сайт. Цветова палитра и лого на сайта.
Описание
Дейности за опознаване и сплотяване на групата. Дефиниране на понятията "Дигитален дизайн", "сайт", "цветова палитра", "лого". Насочено генериране на идеи за сайт и създаване индивидуално лого.
Дата и час
08.11.2020 от 10:00 часа
Ресурси
2. Съдържание и текст на сайта.
Описание
Запознаване с основни функционалности на средата за дигитална разработка Canva. Пренасяне на изображение в дигитална среда за разработка - лого за сайт. Дефиниране на понятието "съдържание на сайт". Събиране, организиране, редактиране и добавяне на релевантна към индивидуалните проекти текстова информация.
Дата и час
15.11.2020 от 10:00 часа
Ресурси
3. Графично съдържание на сайта.
Описание
Запознаване с основни функционалности на средата за работа Wix. Пренасяне на дигитални изображения в уеб сайт. 
Дата и час
22.11.2020 от 10:00 часа
Ресурси
4. Финална редакция и презентация.
Описание
Добавяне и редактиране на дигитални изображения и информация в индивидуален проект и неговото представяне.
Дата и час
29.11.2020 от 10:00 часа
Ресурси
Дигитален дизайн за деца

Сертификат

След всяко преминато обучение участниците в SoftUni Kids получават поименен сертификат, който свидетелства за успешно придобитите знания и умения.

Дигитален дизайн за деца

Кога и къде се провеждат занятията?

Курсът е в ОНЛАЙН ФОРМА. Обучението се провежда в рамките на 2 астрономически часa , веднъж седмично в продължение на 4 седмици.

Датата и часа на провеждане на всяко занятие можете да откриете по-горе в страницата в секция "Програма на обучението".

Крайният срок за записване е 06/11/2020, 23:59 часа включително.

Допълнителна информация

В деня на първото занятие на вашето дете ще имаме нужда от два подписани и попълнени екземпляра на договор за обучение в SoftUni Kids. Ще получите договора на имейл адреса ви, след заплащането на обучението.

За успешното провеждане на занятията трябва да осигурите на детето си компютър, интернет връзка и спокойна среда за работа. За по-лесна комуникация ще получите достъп до група в социалните мрежи, където преподавателите ще помагат на децата при затруднения в достъпа до виртуалната ни класна стая.

Почивен ден за групите - няма.

Запазването на място става единствено след успешно заплащане.

При записване на второ получавате 20% отстъпка от таксата за второто дете.