Нека твоето дете стане част от чудния свят на програмирането сега!

Записване
Kids Character

За нас

Натисни /
или използвай
мишката, за да
се движиш

Експертите в програмирането на СофтУни обединяват знания и сили, за да вдъхновят всяко дете за приказния свят на програмирането, където всичко е възможно!

За да може всяко дете да се докосне до процеса на създаване чрез програмиране, нашият екип от професионалисти разработи иновативен подход на учене чрез правене и постоянна работа в екип.

В основата на учебния план са игрите като естествен начин за придобиване на знания и умения в сферата на програмирането.

Нашата цел е да развием логическото мислене на децата, въображението им и най-вече вярата в тях самите. Защото в света на технологиите, всичко е възможно!Основни принципи по време на занятията ни са работа в екип и постигане на заложените от самите деца цели под формата на финален проект.

Нашата визия е да бъдем основен двигател на глобалната дигитална революция и да допренесем за изграждането на нова дигитална ера.

Нашата мисия е да изградим глобална организация, която предоставя практическо, качествено и достъпно образование в сферата на дигитални и информационни технологии, създавайки истински професионалисти и бъдещи лидери.