Предстои модул Програмирай сензори

Нека твоето дете стане част от чудния свят на програмирането сега!

Записване

Ренета Георгиева

Ренета е част от екипа на SoftUni Kids от самото начало на инициативата и е основен двигател при разработването на програмата. В момента е ръководител на екипа, но и един от любимите преподаватели на децата.
Преди да се отдаде на работата с деца, Ренета се е занимавала над 5 години с маркетинг и продажби в интернационални компании. Представяла е успешни идеи за развитие на марки като Загорка, Coca-Cola, Perrier, Monin. В свободното си време се отдава на нестандартни начини за опознаване на българските традиции. Част от инициативите й са свързани и с ръководене на уеб проекти, сред които nishan.bg.

Ангел Георгиев

Ангел е човекът, чиято мечта се превърна в реалност със SoftUni Kids. Той е генераторът на идеи и основен изобретател на проектите, с които децата се забавляват по време на обученията. Ангел има 10-годишен опит като лектор, технически трейнър и продуктов презентатор за големи технологични компании. Водил е продуктови обучения в Европа, САЩ и Азия. Отговарял е за портфолиото и продуктовото позициониране в Sony Ericsson, Samsung и Sony. Занимава се с уеб програмиране от 2012. От тогава до сега е организирал десетки технологични работилници за деца във всички възрасти.

Преподаватели

Kids Character

За нас

Натисни /
или използвай
мишката, за да
се движиш

Експертите в програмирането на Софтуерния университет обединяват знания и сили, за да вдъхновят всяко дете за приказния свят на програмирането, където всичко е възможно!

За да може всяко дете да се докосне до процеса на създаване чрез програмиране, нашият екип от професионалисти разработи иновативен подход на учене чрез правене и постоянна работа в екип.

В основата на учебния план са игрите като естествен начин за придобиване на знания и умения в сферата на програмирането.

Нашата цел е да развием логическото мислене на децата, въображението им и най-вече вярата в тях самите. Защото в света на технологиите, всичко е възможно!Основни принципи по време на занятията ни са работа в екип и постигане на заложените от самите деца цели под формата на финален проект.

Мисията на SoftUni Kids е да предостави достъпна и качествена подготовка в сферата на програмирането на всички деца. Така ние ще им помогнем да усвоят необходимите умения и знания, с които да направят уверени първите си стъпки в съвременния свят.