Контакти - SoftUni Kids
Работно време на контактен център:
9:00 - 19:30
понеделник -
петък
8:30 - 18:00
събота и
неделя
Работно време на администрация:
10:00 - 19:00
понеделник -
петък
Контакти:
+ 359 892 241 199
Адрес:
София, ж.к. Младост 4,
бул. Александър
Малинов №78
ПК: 1799

Пишете ни

Loading ...

Как да стигна до тук?

Метро

  • до метростанция Академик Ал. Теодоров-Балан - на 8-10 минути от СофтУни
  • до метростанция Бизнес парк - на 10-12 минути от СофтУни

Автобуси

  • 76, 111 - спирка “бл. 202 ж.к. Младост-2” (0154 и 0155) - на 3-4 минути от СофтУни
  • 314, 413 - спирка “бл. 325 ж.к. Младост-3” (2488 и 2489) - на 8-10 минути от СофтУни
  • 305 - спирка “Метростанция Академик Ал. Теодоров-Балан” (1917 и 1918) - на 8-10 минути от СофтУни
  • 4 - спирка “бл. 325 ж.к. Младост-3” (0193 и 0194) - на 10-12 минути от СофтУни

*За повече информация виж интерактивната карта на градския транспорт в София.

Маршрутки

  • 29 - минава през метростанция Академик Ал. Теодоров-Балан - на 8-10 минути от СофтУни
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.