Анимация за деца
Анимация за деца
Крайният срок за записване е 02/10/2020 23:05 часа включително.
Начинаещ

Анимация за деца

 • money
  цена
  110 лв.
 • people
  подходящ за
  7-9 год.
 • calendar
  начало
  04.10.2020
 • location
  локация
  Онлайн

Анимация за деца е основополагащ курс на SoftUni Kids в сферата на дигиталните изкуства и криейтив, от програмата по дизайн и анимация, ниво Начинаещ. Знаете ли кой е любимият инфлуенсър на Вашето дете? Попитайте го, със сигурност има! А знаете ли дали не си мечтае тайно да се занимава точно с това – създаване на собствени видеа на различни теми? Курсът Анимация за деца е точно това, което търсите като забавно и развиващо занимание за вашето дете. Освен чисто техническите умения, които стоят зад създаването на собствено видео, курсът е ориентиран и към насърчаването на децата да бъдат креативни и смели в идеите, да разсъждават критично и аналитично за това как могат да ги реализират. Обръщаме индивидуално внимание на всяко дете, за да може то да вземе максимума от нашите занятия.

За кого е подходящ?

Курсът е подходящ за инапълно начинаещи ученици, с инерес към фотографията (снимки и видеа) и видеообработването.

Какво ще умее детето след курса?

Децата ще могат да създадат свое собствено видео. Ще се научат да използват похвата "Stop motion" анимация и ще придобият основни познания за видеообработка.

Програма на обучението

През цялото време на курса ще имаме постоянна двустранна комуникация с децата. Ще имат възможност да ни задават въпроси и да общуват помежду си (най-вече в почивките и след занятия).

занятия

1. Stop motion анимация
Описание
Игри за опознаване и сплотяване на групата. Дефиниране на понятието "анимация", видове и стилове анимации и "stop motion" анимация. Упражнение за провокиране на креативността и скициране на идеи за проекти
Дата и час
04.10.2020 от 10:00 часа
Ресурси
2. Анимирана презентация
Описание
Презентации, правила и принципи при създаването на презентация. Анимиране на презентация по избрана тема с Canva
Дата и час
11.10.2020 от 10:00 часа
Ресурси
3. Комикс и видеообработване
Описание
Дефиниране на понятията "комикс" и видеобработка". Използване на Canva за редакция, компилация на изображения и генериране на видео съдържание
Дата и час
18.10.2020 от 10:00 часа
Ресурси
4. Финален проект и презентация
Описание
Определяне на индивидуални задания за създъване и представяне на анимирани финални проекти
Дата и час
25.10.2020 от 10:00 часа
Ресурси
Анимация за деца

Сертификат

След всяко преминато обучение участниците в SoftUni Kids получават поименен сертификат, който свидетелства за успешно придобитите знания и умения.

Анимация за деца

Кога и къде се провеждат занятията?

Курсът е в ОНЛАЙН ФОРМА. Обучението се провежда в рамките на 2 астрономически часa , веднъж седмично в продължение на 4 седмици.

Датата и часа на провеждане на всяко занятие можете да откриете по-горе в страницата в секция "Програма на обучението".

Крайният срок за записване е 02/10/2020, 23:59 часа включително.

Допълнителна информация

В деня на първото занятие на вашето дете ще имаме нужда от два подписани и попълнени екземпляра на договор за обучение в SoftUni Kids. Ще получите договора на имейл адреса ви, след заплащането на обучението.

За успешното провеждане на занятията трябва да осигурите на детето си компютър, интернет връзка и спокойна среда за работа. За по-лесна комуникация ще получите достъп до група в социалните мрежи, където преподавателите ще помагат на децата при затруднения в достъпа до виртуалната ни класна стая.

Почивен ден за групите - няма.

Запазването на място става единствено след успешно заплащане.

При записване на второ получавате 20% отстъпка от таксата за второто дете.