Първи стъпки в уеб дизайна

Първи стъпки в уеб дизайна

Подготвително ниво
0 лв.
седмици
клас

 “Първи стъпки в Уеб дизайна” е основополагащ онлайн курс на SoftUni Kids за създаването на уеб сайтове. Това е първият курс, който развива умения за създаване на концепция, планиране и изграждане на потребителски насочен интерфейс, пригоден към нуждите и потребностите на нашите деца.  Децата ще се научат да използват ефективно интернет ресурси за набавяне на информация за създаването на свой собствен сайт и ще научат да работят със системата Wix. На второ място децата се учат на активно общуване в група и работа в екип – принципи, които са заложени в цялостната програма на обучението в SoftUni Kids. 

За кого е подходящ?

Модулът е подходящ за напълно начинаещи с интерес към уеб дизайна; необходимо е децата да могат да четат и пишат. Курсът е предназначен за деца от 2-3 и 4-6 клас. Групите са с деца по трима и капацитета на групата е 21 деца.

Програма на обучението:

Занятие 1: Въведение в WIX, домейн и хостинг;
Занятие 2: Начална страница и навигационна система; 
Занятие 3: Галерия и форма за контакти; 
Занятие 4: Текстово съдържание и презентация на сайта.

Обучението на децата се състои от 4 занятия с двучасова продължителност на всяко едно от тях, което включва основни правила и практическа част.

Кога и къде се провеждат занятията?

Курсът е в ОНЛАЙН ФОРМАТ. Обучението се провежда в рамките на 2 астронимически часa, веднъж седмично в продължение на 4 седмици. 

Стартовият час е часът, който сте избрали за курсовата група на Вашето дете. Занятията ще се проведат в онлайн платформа, като родителите ще получат линк преди занятието, към който да се присъединят курсистите. 

За по-ясна комуникация учителите на групата създават и група в социалните мрежи, за да могат да асистират на децата при затруднения. Допълнителните задачи към курса децата изпращат на пощата на своите преподаватели и получават обратна връзка за тяхната работа. 

За успешното провеждане на занятията родителите трябва да осигурят на децата компютър, интернет връзка и спокойна среда за работа, за да могат децата да проявят своя талант и да развият своите умения.

Почивни дни за групите през април - 2 май, 3 май, 23 май и 24 май.

Допълнителна информация:

В деня на първото занятие на вашето дете ще имаме нужда от два подписани и попълнени екземпляра на договор за обучение в SoftUni Kids. Ще получите договора на имейл адреса ви, след заплащането на обучението. Може да го разгледате от тук.

Запазването на място става единствено след успешно заплащане.

Крайният срок за записване за групите в София през април е 23/04/2020 23:59 включително.

SoftUni Kids осигурява необходимата техника. 

*При записване на второ дете (братче/сестриче) получавате 20% отстъпка от таксата за второто дете.

*Занятията стартират при сформиране на група.
kids-image-1
kids-image-2
kids-image-3
kids-image-4
kids-image-5
kids-image-6
kids-image-7
kids-image-8