Онлайн академия - Wordpress за деца - август 2020

Онлайн академия - Wordpress за деца - август 2020

Онлайн академия - Wordpress за деца - август 2020

Онлайн зала

4-6 клас

от 17/08/2020 до 21/08/2020 (понеделник - петък)

от 10:00 до 15:00

За кого е подходящ?

5-дневнaта онлайн академия “Wordpress за деца” е подходящ за деца 4 – 6 клас, за напълно начинаещи ученици, с интерес към създаването на блог или сайт, който да реализира техните идеи.

Какво представлява обучението?

По време на онлайн академията “Wordpress за деца” курсистите ще научат, че създаването на качествен собствен сайт отдавна не е привилегия само на професионалните програмисти. Все пак има някои малки „тайни“, които един истински специалист трябва да знае, за да реализира идеите и въображението си в краен продукт. Точно защото вярваме, че във всяко дете се крие един малък създател, способен на неограничена креативност и идейност, създадохме и нашия курс ”Wordpress сайт за деца”. В неговия фокус попада не само развиването на технически умения, но и на все по-необходимите „меки“ умения, които правят човек конкурентен на съвременната изискваща среда. Ако искате детето ви да натрупа ценни познания в една от най- бързо развиващите се и проспериращи сфери, то този курс е решението. 

Завършвайки онлайн академията, децата могат да продължат и с другите наши обучения през следващата учебна година, които са част от цялостната ни програма.

Кога и къде се провеждат занятията?

Онлайн академията ще се провежда от понеделник до петък изцяло онлайн от 10:00 до 15:00 часа.

Почивка от 12:00 до 13:00 ч.

Програма

  • Избиране на тема и темплейт за сайт.
  • Съдържание на сайта.
  • Текст на сайта.
  • Графично съдържание на сайта.
  • Финална редакция и презентация.

Колко струва обучението?

Обучението се заплаща с еднократна такса в размер на 125 лева.

*При записване на второ дете (братче/сестриче) получавате 20% отстъпка от редовната такса на курса.

Крайният срок за записване за групите е 15 август 2020 г.

Информация за организаторите:

SoftUniKids е инициатива на СофтУни, насочена към най-малките. За да може всяко дете да се докосне до процеса на създаване и програмиране чрез дигиталните технологии, екип от професионалисти разработи иновативен подход на учене чрез създаване и постоянна работа в екип. В основата на учебния план са игрите като естествен начин за придобиване на знания и умения в сферата на програмирането, дизайна и дигиталното творчество.

В деня на първото занятие на вашето дете ще имаме нужда от две подписани и попълнени копия на договор за обучение в SoftUni Kids. Можете да се запознаете с него тук.

Запазването на място става единствено след успешно заплащане. Крайният срок за записване е 15/08/2020 23:59:00 включително. SoftUni Kids осигурява необходимата техника, а единственото изискване е децата да могат да четат и пишат.

*Занятията стартират при сформиране на група.

*При записване на второ дете получавате 20% отстъпка от втората такса.