Онлайн академия - Games of blocks - август 2020

Онлайн академия - Games of blocks - август 2020

Онлайн академия - Games of blocks - август 2020

Онлайн зала

4-6 клас

от 10/08/2020 до 14/08/2020 (понеделник - петък)

от 09:00 до 12:30

За кого е подходящ?

5-дневнaта онлайн академия “Games of blocks” е подходящ за деца 4 – 6 клас и имащи интерес към създаване на игри.

Какво представлява обучението?

Всички деца мечтаят да могат да програмират своя собствена игра. “Games of blocks” е онлайн академия, в която мечтите стават реалност! По време на академията децата ще се научат как да намират решения на сложни проблеми, за да достигнат крайната си цел. Понятия, с които малките програмисти се запознават и научават да използват при създаване на по-сложни програми са: оператори, променливи и условия. Отделяме особено внимание на оптимизиране и дебъгване на написания от тях програмен код, както и обръщайки индивидуално внимание на всяко дете, за да може да вземе максимума от нашите занятия. Тъй като основни принципи по време на занятията ни са работа в екип и създаването на финален проект, курсът завършва със създаване на игри, вдъхновени и изпълнени от Scratch експертите. В последния ден на занятията родителите са поканени да експериментират и поиграят на създадената от децата им игра!

Завършвайки онлайн академията, децата могат да продължат и с другите наши обучения през следващата учебна година, които са част от цялостната ни програма.

Кога и къде се провеждат занятията?

Онлайн академията ще се провежда от понеделник до петък изцяло онлайн от 09:00 до 12:30 часа.

Програма

  • Игри за работа в екип. Първата ни игра – Лабиринт.
  • Проект „Аркадна игра“.
  • Проект „Викторина“.
  • Идея за финален проект и подготовка за него.
  • Работа по финален проект и презентирането му.


Колко струва обучението?

Обучението се заплаща с еднократна такса в размер на 125 лева.

*При записване на второ дете (братче/сестриче) получавате 20% отстъпка от редовната такса на курса.

Крайният срок за записване за групите е 8 август 2020 г.

Информация за организаторите:

SoftUniKids е инициатива на СофтУни, насочена към най-малките. За да може всяко дете да се докосне до процеса на създаване и програмиране чрез дигиталните технологии, екип от професионалисти разработи иновативен подход на учене чрез създаване и постоянна работа в екип. В основата на учебния план са игрите като естествен начин за придобиване на знания и умения в сферата на програмирането, дизайна и дигиталното творчество.

В деня на първото занятие на вашето дете ще имаме нужда от две подписани и попълнени копия на договор за обучение в SoftUni Kids. Можете да се запознаете с него тук.

Запазването на място става единствено след успешно заплащане. Крайният срок за записване е 08/08/2020 23:59:00 включително. SoftUni Kids осигурява необходимата техника, а единственото изискване е децата да могат да четат и пишат.

*Занятията стартират при сформиране на група.

*При записване на второ дете получавате 20% отстъпка от втората такса.