Онлайн академия - Android Приложения - юли 2020

Онлайн академия - Android Приложения - юли 2020

Онлайн академия - Android Приложения - юли 2020

Онлайн зала

4-6 клас

от 29/06/2020 до 30/06/2020 (понеделник - петък)

от 09:00 до 12:30

За кого е подходящ?

5-дневнaта онлайн академия “ Android Приложения ” е подходящ за деца 4 – 6 клас, имащи интерес към създаването на мобилни приложения.

Какво представлява обучението?

По време на онлайн академията децата се учат как да създават приложения за мобилни телефони с операционна система Android. Малките програмисти използват платформата App Inventor, разработена от Масачузетски технологичен институт. С нейна помощ те се научават как да създават различни екрани на приложенията си и как да използват вградените в телефона камера, сензори и дори гласови функции. Децата се учат как да създават форми и да работят с въведените от потребителя данни. Обръщаме индивидуално внимание на всяко дете, за да може да вземе максимума от нашите занятия. Финалният проект на екипите е цялостно Android приложение, което децата могат да използват на собствените си телефони.

Завършвайки онлайн академията, децата могат да продължат и с другите наши обучения през следващата учебна година, които са част от цялостната ни програма по програмиране.

Кога и къде се провеждат занятията?

Онлайн академията ще се провежда от понеделник до петък изцяло онлайн от 09:00 до 12:30 часа.

Програма

  • Въведение в работата с AppInventor, работа с емулатор, качване на приложението на мобилен телефон.
  • Използване на входни и изходни устройства на мобилен телефон.
  • Рисуване на екрана.
  • Създаване на различни екрани и връзка между тях (login screen)
  • Създаване на финален проект.

Колко струва обучението?

Обучението се заплаща с еднократна такса в размер на 125 лева.

*При записване на второ дете (братче/сестриче) получавате 20% отстъпка от редовната такса на курса.

Крайният срок за записване за групите е 18 юли 2020 г.

Информация за организаторите:

SoftUniKids е инициатива на СофтУни, насочена към най-малките. За да може всяко дете да се докосне до процеса на създаване и програмиране чрез дигиталните технологии, екип от професионалисти разработи иновативен подход на учене чрез създаване и постоянна работа в екип. В основата на учебния план са игрите като естествен начин за придобиване на знания и умения в сферата на програмирането, дизайна и дигиталното творчество.

В деня на първото занятие на вашето дете ще имаме нужда от две подписани и попълнени копия на договор за обучение в SoftUni Kids. Можете да се запознаете с него тук.

Запазването на място става единствено след успешно заплащане. Крайният срок за записване е 01/07/2020 23:59:00 включително. SoftUni Kids осигурява необходимата техника, а единственото изискване е децата да могат да четат и пишат.

*Занятията стартират при сформиране на група.

*При записване на второ дете получавате 20% отстъпка от втората такса.