Онлайн академия - Програмирай с Python - август 2020

Онлайн академия - Програмирай с Python - август 2020

Онлайн академия - Програмирай с Python - август 2020

Онлайн зала

4-6 клас

от 10/08/2020 до 14/08/2020 (понеделник - петък)

от 09:00 до 12:30

За кого е подходящ?

5-дневнaта онлайн академия “Програмирай с Python” е подходящ за деца 4 – 6 клас. Академията е предназначена за ученици с интерес към програмирането.

Какво представлява обучението?

Онлайн академията “Програмирай с Python” е фокусирана върху придобиване на основни знания в света на програмирането с програмния език Python. Учениците ще придобият основни знания за синтаксиса, логиката и средата на програмния език Python. Летният период е най-подходящото време Вашето дете да участва в това приключение по програмиране. Нашите преподаватели обръщат индивидуално внимание на всяко дете.

Завършвайки онлайн академията, децата могат да продължат и с другите наши обучения през следващата учебна година, които са част от цялостната ни програма по програмиране.

Кога и къде се провеждат занятията?

Онлайн академията ще се провежда ;от понеделник до петък изцяло онлайн от 09:00 до 12:30 часа.

Програма

  • Въвеждане в синтаксиса на езика Python и променливи.
  • Входящи и изходящи данни и типове данни.
  • Основни команди.
  • Условни оператори.
  • Финален проект.

Колко струва обучението?

Обучението се заплаща с еднократна такса в размер на 125 лева

*При записване на второ дете (братче/сестриче) получавате 20% отстъпка от редовната такса на курса.

Крайният срок за записване за групите е 8 август 2020 г.

Информация за организаторите:

SoftUniKids е инициатива на СофтУни, насочена към най-малките. За да може всяко дете да се докосне до процеса на създаване и програмиране чрез дигиталните технологии, екип от професионалисти разработи иновативен подход на учене чрез създаване и постоянна работа в екип. В основата на учебния план са игрите като естествен начин за придобиване на знания и умения в сферата на програмирането, дизайна и дигиталното творчество.

В деня на първото занятие на вашето дете ще имаме нужда от две подписани и попълнени копия на договор за обучение в SoftUni Kids. Можете да се запознаете с него тук.

Запазването на място става единствено след успешно заплащане. Крайният срок за записване е 08/08/2020 23:59:00 включително. SoftUni Kids осигурява необходимата техника, а единственото изискване е децата да могат да четат и пишат.

*Занятията стартират при сформиране на група.

*При записване на второ дете получавате 20% отстъпка от втората такса.