Присъствена академия - Програмирай с платка Micro:bit - юли 2020

Присъствена академия - Програмирай с платка Micro:bit - юли 2020

Присъствена академия - Програмирай с платка Micro:bit - юли 2020

Учебна зала Tech

1-3 клас

от 29/06/2020 до 30/06/2020 (понеделник - петък)

от 09:00 до 12:30

За кого е подходящ?

5-дневнaта присъствена академия “Програмирай с платка Micro:bit” е подходящ за деца 1 – 3 клас. Необходимо е да могат да четат и пишат.

Какво представлява обучението?

По време на присъствената академия “Програмирай с платка Micro:bit” малките програмисти използват платката, за да създадат сложни алгоритми и програми. Те виждат връзката между хардуер и софтуер с помощта на Micro:bit - платката, която се използвана във всяко училище във Великобритания по време на часовете по програмиране и разработена с подкрепата на BBC. 

Завършвайки присъствената академия, децата могат да продължат и с другите наши обучения през следващата учебна година, които са част от цялостната ни програма по програмиране.

Кога и къде се провеждат занятията?

Присъствената академия ще се провежда от понеделник до петък изцяло от 09:00 до 12:30 часа в зала Tech в сградата на СофтУни. 

Обученията ще се състоят при спазване на всички епидемични мерки. В сградата на СофтУни няма да има други обучаващи се освен настоящите групи на SoftUni Kids.

Програма

  • Въведение в Micro:bit.
  • Променливи и If оператор. Проект "Зарче".
  • Домашен Любимец. Количка.
  • Алармена и поливна система.
  • Финален проект.

Колко струва обучението?

Обучението се заплаща с еднократна такса в размер на 170 лева.

*При записване на второ дете (братче/сестриче) получавате 20% отстъпка от редовната такса на курса.

Крайният срок за записване за групите е 4 юли 2020 г.

Информация за организаторите:

SoftUniKids е инициатива на СофтУни, насочена към най-малките. За да може всяко дете да се докосне до процеса на създаване и програмиране чрез дигиталните технологии, екип от професионалисти разработи иновативен подход на учене чрез създаване и постоянна работа в екип. В основата на учебния план са игрите като естествен начин за придобиване на знания и умения в сферата на програмирането, дизайна и дигиталното творчество.

В деня на първото занятие на вашето дете ще имаме нужда от две подписани и попълнени копия на договор за обучение в SoftUni Kids. Можете да се запознаете с него тук.

Запазването на място става единствено след успешно заплащане. Крайният срок за записване е 04/07/2020 23:59:00 включително. SoftUni Kids осигурява необходимата техника, а единственото изискване е децата да могат да четат и пишат.

*Занятията стартират при сформиране на група.

*При записване на второ дете получавате 20% отстъпка от втората такса.