HTML5 & CSS3 Sites

HTML5 & CSS3 Sites

Ниво 4
0 лв.
седмици
клас

Задължително условие за участие е децата да са преминали през поне два от следните модули: „Игри със Scratch”, „Micro:bit роботика”, „Android приложения”, „Сензори с Digital SandBox”.

По време на този онлайн модул децата навлизат в света на уеб разработката. Те се учат как да създават статични страници, които се свързват помежду си и изграждат цялостен сайт. Научават как да добавят и стилизират различни заглавия, параграфи, списъци, линкове и компоненти, помагащи им за логичното подреждане на страницата. Младите програмисти експериментират с добавяне на изображения, музика и видео към страниците си. Финалният проект на екипите е цялостно изграждане на уеб-сайт, който презентират пред родителите и съотборниците си.

За кого е подходящ?

Модулът е подходящ за децата, преминали през поне два от следните модули: „Програмирай игри със Scratch”, „Micro:bit Advanced Programming”, „Android приложения”, „Hardware Programming”.

Програма на обучението:

Занятие 1: Запознаване с HTML5
Занятие 2: Основни тагове в HTML5 и запознаване със средата на разработка
Занятие 3: Запознаване със CSS3
Занятие 4: Работа с BootStrap
Занятие 5: Работа с шаблони и създаване на сайт, подходящ за мобилни устройства
Занятие 6: Концепция и работа по финален групов проект
Занятие 7: Работа по финален проект
Занятие 8: Работа по финален проект и презентирането му

Кога и къде се провеждат занятията?

Курсът е в ОНЛАЙН ФОРМАТ. Обучението се провежда в рамките на 2 астронимически часa, веднъж седмично в продължение на 8 седмици. 

Стартовият час е часът, който сте избрали за курсовата група на Вашето дете. Занятията ще се проведат в онлайн платформа, като родителите ще получат линк преди занятието, към който да се присъединят курсистите. 

За по-ясна комуникация учителите на групата създават и група в социалните мрежи, за да могат да асистират на децата при затруднения. Допълнителните задачи към курса децата изпращат на пощата на своите преподаватели и получават обратна връзка за тяхната работа. 

За успешното провеждане на занятията родителите трябва да осигурят на децата компютър, интернет връзка и спокойна среда за работа, за да могат децата да проявят своя талант и да развият своите умения.

Почивен ден за групите - 2 май, 3 май, 23 май и 24 май.

Допълнителна информация:

В деня на първото занятие на вашето дете ще имаме нужда от два подписани и попълнени екземпляра на договор за обучение в SoftUni Kids. Ще получите договора на имейл адреса ви, след заплащането на обучението. Може да го разгледате от тук

Запазването на място става единствено след успешно заплащане.

Крайният срок за записване за групите в събота е 23/04/2020 23:59:00 включително.
Крайният срок за записване за групите в неделя е 24/04/2020 23:59:00 включително.

SoftUni Kids осигурява необходимата техника, а единственото изискване е децата да могат да четат и пишат.

*При записване на второ дете (братче/сестриче) получавате 20% отстъпка от таксата за второто дете.

*Занятията стартират при сформиране на група.
kids-image-1
kids-image-2
kids-image-3
kids-image-4
kids-image-5
kids-image-6
kids-image-7
kids-image-8